wie ik ben

Even voorstellen: Stefan Stuivenberg

Ik ben een bevlogen gedragswetenschapper met specifieke deskundigheid op het gebied van autismespectrumstoornissen zowel bij normaal tot hoog begaafde mensen als bij mensen met een verstandelijke beperking. Ook ben ik deskundig in de ondersteuning van mensen met een (ernstige) verstandelijke (meervoudige) beperking. Wanneer mensen met een dergelijke stoornis of beperking niet goed begrepen of begeleid worden is er vaak sprake van ingewikkelde en soms vastgelopen situaties. Dat zijn de situaties waar ik graag mijn meerwaarde in beteken. Door goed te luisteren mensen weer beter verstaan en zorgen dat de zorg en ondersteuning zo goed mogelijk vorm krijgt.

Kijk voor een uitgebreidere beschrijving van mijn loopbaan hier.

waar

Fiept heeft zijn basis in Gelderland maar werkt landelijk. Fiept werkt samen met verschillende deskundige professionals.

wanneer

Fiept streeft ernaar om snel duidelijkheid te geven. Op een vraag per email naar info@fiept.nl ontvang je binnen twee werkdagen een eerste antwoord.

registraties

Stefan Stuivenberg is geregistreerd als NVO Orthopedagoog-Generalist en als NVO supervisor  Orthopedagoog Generalist.
CRKBO_Docent

CRKBO geregistreerd docent

Basisopleiding EMDR Kind en Jeugd bij de Vereniging EMDR Nederland voltooid in 2016.

Basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie bij GITP PAO voltooid in 2015.

Fiept is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 51486776

portfolio

Kijk in mijn portfolio voor opdrachtgevers en aanbevelingen.

Privacy

Als NVO Orthopedagoog Generalist ga ik zorgvuldig met uw gegevens om en hou ik mij aan de beroepscode van mijn beroepsvereniging, de NVO (Nederlandse Vereniging voor pedagogen en Onderwijskundigen). Voor mijn uitvoerige Privacyverklaring verwijs ik u naar bijgevoegde link. Privacyverklaring