wie ik ben

Even voorstellen: Stefan Stuivenberg

Ik ben een bevlogen gedragswetenschapper met specifieke deskundigheid op het gebied van autismespectrumstoornissen zowel bij normaal tot hoog begaafde mensen als bij mensen met een verstandelijke beperking. Ook ben ik deskundig in de ondersteuning van mensen met een (ernstige) verstandelijke (meervoudige) beperking. Wanneer mensen met een dergelijke stoornis of beperking niet goed begrepen of begeleid worden is er vaak sprake van ingewikkelde en soms vastgelopen situaties. Dat zijn de situaties waar ik graag mijn meerwaarde in beteken. Door goed te luisteren mensen weer beter verstaan en zorgen dat de zorg en ondersteuning zo goed mogelijk vorm krijgt.

Stefan is te bereiken via stefan@fiept.nl

Kijk voor een uitgebreidere beschrijving van mijn loopbaan hier.

wie Anja is

Even voorstellen: Anja Kremer

Anja is opvoedkundige, ze heeft de master studie Pedagogiek aan de HAN afgerond. Daarnaast heeft ze brede ervaring als manager/leidinggevende in zorgorganisaties. Anja wil vanuit haar ervaring graag de verbinding aanbrengen tussen de inhoudelijke en organisatieaspecten in complexe zorgsituaties. Naast haar werk als directeur Consultatie en Expertise bij Centrum voor Consultatie en Expertise, CCE, kan Anja vanuit fiept betrokken worden bij vastgelopen situaties waarin een impasse is ontstaan. Vanuit haar masterthesis heeft Anja zich verdiept in vastgelopen zorgsituaties waarbij sprake is van een persisterende doodswens bij mensen met een ASS.

Anja is te bereiken via anja@fiept.nl

waar

Fiept heeft zijn basis in Gelderland maar werkt landelijk. Fiept werkt samen met verschillende deskundige professionals.

wanneer

Fiept streeft ernaar om snel duidelijkheid te geven. Op een vraag per email naar info@fiept.nl ontvang je binnen twee werkdagen een eerste antwoord.

registraties

Stefan Stuivenberg is geregistreerd als NVO Orthopedagoog-Generalist (BIG-nummer: 89926969031) en als NVO supervisor  Orthopedagoog Generalist

CRKBO_Docent

CRKBO geregistreerd docent

Basisopleiding EMDR Kind en Jeugd bij de Vereniging EMDR Nederland voltooid in 2016.

Basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie bij GITP PAO voltooid in 2015.

Fiept is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 51486776

portfolio

Kijk in mijn portfolio voor opdrachtgevers en aanbevelingen.

Privacy

Als NVO Orthopedagoog Generalist ga ik zorgvuldig met uw gegevens om en hou ik mij aan de beroepscode van mijn beroepsvereniging, de NVO (Nederlandse Vereniging voor pedagogen en Onderwijskundigen). Voor mijn uitvoerige Privacyverklaring verwijs ik u naar bijgevoegde link. Privacyverklaring