portfolio

opdrachtgevers

Ik heb opdrachten gedaan voor de volgende organisaties:

  • Centrum voor Consultatie en Expertise (CCE, www.cce.nl): tientallen casussen als consulent en casemanager.
  • De Geeter en Munsterman orthopedagogen (www.degeeterenmunsterman.nl):  trainingen in het LACCS programma en de 5 olifanten methode, mee-ontwikkelen programma.
  • GITP Post Academisch Onderwijs (GITP-PAO, www.gitp-pao.nl): docent in diverse modules binnen de opleidingen voor ondersteuning aan mensen met ernstige meervoudige beperkingen: ontwikkelingsdenken, contact, methodisch werken.
  • RijksUniversiteit Groningen Universitair Postmasteronderwijs Orthopedagogiek Groningen, PPO (RuG UPO-G, www.rug.nl, https://www.ppo-opleidingen.nl): hoofddocent blok diagnostische vaardigheden, gastcolleges over diagnostiek, systeem en adviesvaardigheden.
  • Stichting Sprank (www.stichtingsprank.nl): ondersteuning beeldvorming, advisering en diagnostiek bij specifieke casuïstiek, autismescholing.
  • Orthopedagogisch behandelcentrum Ambiq (www.ambiq.nl): individuele therapie CGT.
  • Stichting IJsselmonde-Oost (https://ijsselmonde-oost.nl): (supervisie) diagnostiek en autismescholing.
  • Tyltylschool de Maasgouw (https://maasgouw.nl): supervisie en meedenken casuïstiek.
  • Stichting Humanitas-DMH (https://www.humanitas-dmh.nl): werkbegeleiding en supervisie diagnostiek.

aanbevelingen

deelnemer cursus

“Tjonge wat een boeiende en inspirerende training gisteren.
Wat me vooral raakte waren de mooie kernwaarden van de mensen met autisme: openheid, puur, eerlijk, oprechte aandacht etc.

Bijzonder en ook een enorme klus om de juiste snaar te raken.

Bijzonder te merken hoe jij dit aanpakt, op zoek gaat naar verbinding, contact en pure mensen ontmoet. Fijn hoe je ons hierin tools hebt meegegeven.”

collega

“Ik ken Stefan meer dan 9 jaar als een toegewijde en deskundige partner in het zoeken naar hoe we mensen met een autismespectrumstoornis het beste kunnen helpen. Stefan weet als geen ander het theoretische met de praktijk in verband te brengen; hij geeft bijvoorbeeld een psychodiagnostisch onderzoek niet alleen handen en voeten, maar ook een echt gezicht. In zijn contact naar collega’s en cliënten is hij betrouwbaar en werkt nauwgezet; je kunt dingen met een gerust hart aan hem overlaten. Naar cliënten is hij heel zorgvuldig, eerlijk en respectvol. Dat wordt door alle partijen erg op prijs gesteld. Het is tekenend voor Stefan dat hij het aandurft om voor zichzelf te beginnen, die zekerheid en overtuiging van zijn kennis en kunde straalt hij op een prettige, maar zeer bescheiden manier uit. Kortom, ik kan alleen maar onderschrijven wat Stefan op zijn website als motto heeft gezet: hij luistert en verstaat !”

Bram Sizoo, psychiater

begeleider woonvorm

Ik wil je bedanken voor de geweldige werkrelatie die we gehad hebben. Door jou heb ik (meer) zelfvertrouwen gekregen in mijn “kunnen”.

Het gaat goed met de cliënten die ik begeleid en als ieder keer als ik twijfel, dan denk ik weer aan gesprekken die wij hebben gehad en heb ik het vertrouwen weer.